Rækker Mølle Skolen

Rækker Mølle Skolen er en af Ringkøbing-Skjern kommunes folkeskoler, og vi har ca. 160 elever i bh.kl.-6. kl.

Vi er en skole med en aktiv personalegruppe, nye tidssvarende IT-faciliteter og gode udendørsarealer.
I 2014 blev skolen totalrenoveret, og blev dermed opdateret med store lyse lokaler og nye møbler til eleveren. De nye flotte omgivelser skaber perfekte rammer til en skoledag, hvor der både skal være plads til fordybelse og bevægelse.

Til skolen er der knyttet en SFO (Smuthullet), der har ca. 60 børn fra 0.-3. klasse.
Skolens elever kommer fra Bølling, Sædding, Hanning og Finderup sogne.
Amagerskolen i Skjern er overbygningsskole for Rækker Mølle Skolen.

Rækker Mølle er en idyllisk beliggende vestjysk landsby i Ringkøbing Skjern Kommune. Her finder du blandt andet Rækker Mølle Gården, et rigt foreningsliv og et særdeles aktivt lokalsamfund.

Alle interesserede er velkomne til at kontakte skolen for yderligere oplysninger eller en rundvisning.