Skoledagen på Rækker Mølle Skolen

Skoledagens opbygning

De længere undervisningsdage, som blev indført af undervisningsministeriet i 2014, gjorde det muligt at indføre mere bevægelse i elevernes dagligdag.

Eleverne har derfor hver dag ved middagstid bevægelsesbånd, hvor de gerne kommer udenfor i den friske luft og får bevæget sig lidt, inden undervisningen fortsætter. Bevægelsesbånd kan bestå af en gåtur "verden rundt", postløb, fangeleg eller andre klassiske bevægelseslege igangsat af lærerne.

Derudover har skolen investeret i moderne undervisningsmaterialer, som hjælper os med at integrere bevægelse i hele skoledagen.

Morgensamling

Hver mandag morgen starter med morgensamling, hvor eleverne blandt andet modtager fælles informationer og synger morgensang.

Ved morgensamlingen er der derudover små indlæg om alt fra aktuelle emner, historiske fortællinger til

besøg af en politimand, der fortæller om sit arbejde mm.